A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume. Concursul Miss World 2016, marcat de o controversă

Stephanie del Valle of Puerto Rico a fost încoronată drept noua Miss World 2016, surclasând alte opt concurente din Republica Dominicană şi Indonezia, dar şi alte frumuseţi la nivel global, informează AFP.

9454 afișări
Imaginea articolului A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume. Concursul Miss World 2016, marcat de o controversă

A fost aleasă noua Miss World 2016 (Imagine: Facebook)

Del Valle, în vârstă de 19 ani, o brunetă cu ochi căprui, este studentă şi vorbeşte spaniola, engleza şi francez, şi speră să intre în industria de divertisment.

Încoronată duminică de către Miss World 2015, Mireia Lalaguna of Spain, del Valle a declarat că este „o mare onoare şi o mare responsabilitate” de a fi reprezentanta Caraibilor.

Pe locul doi s-a clasat Yaritza Miguelina Reyes Ramirez din Republica Dominicană, urmată de Miss World Indonezia Natasha Mannuela.

Concurentele din Kenya şi Catriona Gray din Filipine s-au clasat la rândul lor printre concurentele din finală.

Reprezentanta Miss World a Canadei, tânăra de origine chineză Anastasia Lin a stârnit controversa când organizatorii concursului i-au interzis timp de trei săptămâni să povestească presei despre abuzurile asupra oamenilor, în China. Acesteia i s-a permis să vorbească într-un final, miercuri.

Anul trecut, China nu i-a permis Anastasiei Lin să participe la acelaşi concurs care a avut loc în oraşul Sanya.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici