A fost anunţat numele fiicei prinţului William şi a ducesei de Cambridge

Fiica prinţului William şi a ducesei de Cambridge se va numi Charlotte Elizabeth Diana, a anunţat, luni, biroul de presă de la palatul Kensington, citat de bbc.com.

1914 afișări
Imaginea articolului A fost anunţat numele fiicei prinţului William şi a ducesei de Cambridge

A fost anunţat numele fiicei prinţului William şi a ducesei de Cambridge (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Fiica ducelui şi a ducesei de Cambridge, care s-a născut sâmbătă, ocupă locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul britanic şi va purta titlul oficial de prinţesă de Cambridge.

În presa britanică au existat numeroase speculaţii în privinţa prenumelui prinţesei, iar foarte mulţi specialişti în istoria casei regale britanice afirmau că fiica prinţului William va primi prenumele Diana, în memoria mamei acestuia, prinţesa Diana.

Ducesa de Cambridge a născut o fetiţă, sâmbătă, la ora locală 08.34 (10.34, ora României), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar, după prinţul George, născut în iulie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici