A fost anunţată piesa câştigătoare la "Best Romanian Act" MTV Europe Music Awards - VIDEO

Din 17 septembrie, timp de o lună, fanii artiştilor Maximilian feat. MefX cu piesa "Sophie", Grasu XXL feat. Guess Who - "LaLa Song", Guess Who feat. deMoga - "Tot Mai Sus", CRBL feat. Helen - "K-Boom" şi Vunk feat. Antonia - "Pleacă" şi-au susţinut preferaţii cu voturile lor

825 afișări
Imaginea articolului A fost anunţată piesa câştigătoare la "Best Romanian Act" MTV Europe Music Awards - VIDEO

A fost anunţată piesa câştigătoare la "Best Romanian Act" MTV Europe Music Awards

Trupa Vunk şi Antonia au câştigat cu piesa "Pleacă" secţiunea "Best Romanian Act" şi vor concura la categoria "Best European ACT" de la ediţia din acest an a MTV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Câştigarea «Best Romanian Act» este cea mai mare bucurie a noastră din acest an, pentru că am văzut, încă o dată, cât de mult place românilor piesa noastră. Totuşi, vorba cântecului, mâine o să ne treacă, pentru că acum suntem în faza în care putem să fim primii artişti români care câştigă «Best European Act». Aşa că rugăm, din nou, fanii noştri şi fanii piesei «Pleacă» să ne voteze şi la această categorie şi, împreună, să facem istorie", declară Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Începând de luni, 15 octombrie, Vunk concurează la "Best European Act" cu cei care au câştigat secţiunile locale din Europa. Dacă, după o săptămâna de vot, trupa va reuşi să treacă şi de această categorie, va intra în marea finală - "Worldwide Act", pentru care se votează din 22 octombrie până pe 9 noiembrie.

Premiile MTV Europe Music Awards (EMA), aflate la cea de a 19-a ediţie, vor fi transmise live din Frankfurt, pe 11 noiembrie, la MTV România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici