A fost desemnat cel mai urât câine din lume. Cum arată Mugly - FOTO

Mugly, un exemplar chinezesc cu moţ în vârstă de 8 ani, originar din oraşul american Peterborough, a câştigat titlul de cel mai urât câine din lume, în urma unui concurs de "frumuseţe" care a avut loc sâmbătă, în California

1313 afișări
Imaginea articolului A fost desemnat cel mai urât câine din lume. Cum arată Mugly - FOTO

Mugly, un exemplar chinezesc cu moţ, a câştigat titlul de cel mai urât câine din lume

Mugly, un exemplar cu mustăţi albe, ochi ca mărgelele şi trufă mică, a învins 28 de alţi confraţi înscrişi în celebrul concurs pentru titlul de cel mai urât câine din lume, informează mirror.co.uk.

Premiul a constat în suma de 1.000 de dolari, o cantitate de biscuiţi suficientă pentru un an, o şedinţă foto şi cazare VIP la hotel.

Organizatorii au spus că animalele înscrise în concurs sunt evaluate în funcţie de "urâţenia naturală, atât pentru rasele pure, cât şi pentru cele mixte".

Proprietarul lui Mugly, Bev Nicholson, a declarat că a fost extrem de emoţionat şi că a tremurat la fel de mult ca animalul său de companie atunci când a fost anunţat câştigătorul concursului.

Aceasta nu este prima dată când Mugly primeşte un premiu pentru urâţenia sa - el a fost numit cel mai urât câine din Marea Britanie, în 2005.

Câştigătorul de anul trecut al concursului american a fost Yoda, o corcitură de chinezesc cu moţ şi chihuahua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici