A încercat să se sinucidă de patru ori: Prinţesa Diana, într-un nou documentar Netflix

  • Documentarul în patru părţi ”Being Me: Diana” se concentrează asupra problemelor de natură psihologică cu care s-a confruntat prinţesa
  • Nu sunt trecute cu vederea nici căsnicia nefericită cu prinţul Charles şi nici suferinţele din copilărie
6244 afișări
Imaginea articolului A încercat să se sinucidă de patru ori: Prinţesa Diana, într-un nou documentar Netflix

A încercat să se sinucidă de patru ori: Prinţesa Diana, într-un nou documentar Netflix

Prinţesa Diana ar fi încercat să se sinucidă de patru ori, arată un nou documentar pregătit de Netflix. Proiectul documentarului în patru părţi ”Being Me: Diana” se concentrează asupra problemelor de natură psihologică cu care s-a confruntat prinţesa.

Ancheta jurnalistică nu trece cu vederea nici căsnicia nefericită a Dianei cu prinţul Charles şi nici suferinţele din copilărie.

Proiectul a fost comandat de reţeaua Netflix, arată The Sun, şi va folosi fragmente din discursurile şi interviurile Dianei din perioada 1990-1992, ca şi mărturii are unor apropiaţi.

Surse implicate în proiect au declarat că este puţin probabil ca reprezentanţi ai casei regale sau ai familiei în care s-a născut Diana să colaboreze cu echipa de producţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici