A murit un cunoscut actor din seria „Star Trek”

Actorul Robert Walker Jr., cunoscut din seria ”Star Trek”, a murit joi la vârsta 79 de ani, anunţă platforma Variety.

1038 afișări
Imaginea articolului A murit un cunoscut actor din seria „Star Trek”

A murit un cunoscut actor din seria „Star Trek”

Robert Walker Jr, fiul actorilor Robert Walker şi Jennifer Jones, a încetat din viaţă joi, a confirmat familia artistului pentru site-ul oficial al serialului “Star Trek”.

Walker Jr. a interpretat rolul Charlie Evans în episodul “Charlie X”, al seriei “Star Trek” din primul sezon al cunoscutului serial, în 1966. Scenariul episodului era scris de D.C. Fontana, care a murit în aceeai săptămână.

Walker Jr. a mai jucat în pelicule ca “Ensign Pulver”, cu Burl Ives şi Walter Matthau, şi în “Young Billy Young”.

S-a născut în Queens, New York, înn 1940, în momentul în care tatăl său tocmai debuta în calitate de actor. Tatăl său a interpretat rolul Bruno Antony în filmul lui Alfred Hitchcok, “Strangers on a Train”. Mama artistului, Jennifer Jones a fost ea însăşi o actriţă de succes, nominalizată de cinci ori la Premiile Oscar. A câştigat trofeul pentru rolul Bernadette Soubirous, în 1943, în pelicula “The Song of Bernadette”. După divorţul de tatăl actorului, Jones s-a căsătorit cu producătorul filmelor “Gone With the Wind” şi “Rebecca”, David O. Selznick.

În 1967, Walker Jr. a jucat în “The War Dragon”, cu John Wayne şi Kirk Douglas. În anii ’80 şi ’90s a avut mai multe apariţii în seriale de televiziune, printre care şi “Murder, She Wrote”, cu Angela Lansbury, “L.A. Law” sau “In the Heat of the Night”. Ultimul rol pe care l-a interpretat a fost în 2018, în thrillerul “Beyond the Darkness”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici