AB4 concertează la festivalul Sziget din Budapesta

AB4, una dintre cele mai cunoscute trupe alternative autohtone, va concerta pe scena A38-WAN2 a festivalului Sziget, care se desfăşoară la Budapesta, pe insula Óbudai de pe Dunăre, între 12 şi 17 august, se arată pe site-ul evenimentului.

10 afișări
Imaginea articolului AB4 concertează la festivalul Sziget din Budapesta

AB4 concertează la festivalul Sziget din Budapesta (Imagine: Cosmin Bumbut)

Formaţia AB4 va concerta pe 14 august, în a treia zi a festivalului.

AB4 se pregăteşte de o vară plină de evenimente: sesiuni de înregistrări pentru noul album, la Roma, dar şi concertul pe care-l va susţine, pe 3 iulie, în aceeaşi zi cu Franz Ferdinand şi Klaxons, la festivalul autohton B'estfest.

Trupa AB4 a fost fondată în anul 2000, atrăgând atenţia fanilor şi a presei de specialitate prin stilul inedit, caracterizat de un sound sobru şi elaborat, inspirat din grunge, cross-over şi rock alternativ, cu influenţe pe filiera Soundgarden, Nirvana, Alice In Chains, Sonic Youth şi Blink 182.

De asemenea, la Sziget va mai concerta şi Miss Platnum. Cântăreaţă originară din Banat, care a ajuns celebră în Europa pentru stilul său muzical, R'n'Balkan, ea va susţine un recital pe scena principală a festivalului Sziget, în prima zi a evenimentului.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai mari evenimente muzical-culturale europene şi este organizat la Budapesta, pe insula Óbudai de pe Dunăre, numărând un total de peste o mie de performance-uri. Pe toată durata evenimentului, numărul spectatorilor depăşeşte cifra de 350.000.

Până în prezent, la ediţia de anul acesta a festivalului au fost confirmaţi artişti şi trupe precum Snow Patrol, Editors, Manic Street Preachers, Placebo, Tricky, Bloc Party, The Offspring, The Prodigy, The Ting Tings, Die Toten Hosen, Calexico, Armin van Buuren, Birdy Nam Nam, Coldcut, Expatriate, Fatboy Slim, Klaxons, White Lies şi alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici