Abonamentele pentru Festivalul Peninsula, la preţuri promoţionale, până pe 20 iunie

Abonamentele pentru toată perioada Festivalului Peninsula, care se desfăşoară la Târgu-Mureş, între 26 şi 29 august, sunt disponibile la preţuri promoţionale de 179 de lei, până la 20 iunie, informează organizatorii.

39 afișări
Imaginea articolului Abonamentele pentru Festivalul Peninsula, la preţuri promoţionale, până pe 20 iunie

Abonamentele pentru Festivalul Peninsula, la preţuri promoţionale, până pe 20 iunie

După data de 20 iunie, un abonament la festivalul care va avea loc la Târgu-Mureş va avea preţul de anul trecut, adică 199 de lei.

Biletele pot fi cumpărate, la fel ca şi la ediţiile precedente, prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro). Mai multe informaţii despre bilete şi festival vor fi postate pe site-ul oficial www.peninsula.ro, care va fi lansat în curând, cu un nou design şi un conţinut îmbunătăţit.

"Am decis că nu e de ajuns să înfruntăm criza economică şi să organizăm festivalul, ci e foarte important pentru noi să avem preţuri pe care vizitatorii şi le pot permite, având în vedere că este vorba de distracţia lor favorită pe timp de vară. Pentru a îndulci oferta şi mai mult anul acesta avem o zi în plus de concerte şi distracţie, şi anume ziua de joi, 26 august", declară directorul Festivalului Peninsula, Bodor Laszlo.

Headlinerii festivalului Peninsula de anul acesta sunt Korn, Tricky, The Rasmus, Europe, Ska-P şi Babylon Circus.

Oferta muzicală a Peninsulei 2010 se îmbogăţeşte şi cu doi artişti olandezi, unul argentinian şi doi britanici.

DJ-ul Fedde Le Grand, în vârstă de 33 de ani, din Utrecht, mixează pentru prima dată pentru publicul festivalier din Târgu-Mureş, la fel ca şi cosmopolitul Hernan Cattaneo. Cattaneo este considerat o legendă între iubitorii stilului tribal şi progressive house şi va fi cu siguranţă una din senzaţiile de la Peninsula, având în vedere că pentru un set al argentinianului se luptă cele mai mari festivaluri şi cluburi din lume.

Tot din Olanda vin şi membrii trioului Noisia, care, potrivit specialiştilor, sunt cel puţin la fel de buni ca Pendulum sau Justice. Produsul muzical al celor trei este o combinaţie perfectă de agressive drum'n'bass şi breakbeat-uri dezordonate. Albumul Split The Atom, primul disc lansat de olandezi, va fi prezentat la Peninsula. Lor li se alătură trupa britanică Sub Focus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici