Abramovici i-a cumpărat iubitei o proprietate de aproape 50 de milioane de euro

Cine a spus că dragostea nu are preţ? Dragostea lui Roman Abramovici pentru fostul model Daria Jukova costă foarte mult, mai ales în aceste vremuri de criză, scrie cotidianul Marca.

426 afișări
Imaginea articolului Abramovici i-a cumpărat iubitei o proprietate de aproape 50 de milioane de euro

Daria Jukova şi Roman Abramovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mai întâi, pe Abramovici dragostea l-a costat 300 de milioane de dolari - divorţul de soţia lui Irina, mama celor cinci copii ai lui. Apoi, iubita sa Daria a avut nevoie de o galerie de artă la Moscova, capriciu pentru care Roman a plătit 76, 5 milioane de euro.

Abramovici i-a mai dăruit iubitei sale de 27 de ani aproximativ 40 pe hectare pe Lună.

Cel mai recent cadou primit de Daria de la Roman este o proprietate luxoasă într-o micuţă insulă din Caraibe, St. Barts, pentru care el a cheltuit 49,5 de milioane de euro. Imobilul de 4.000 de metri pătraţi este cel mai scump din insula preferată de numeroase vedete ca loc de vacanţă.

Omul de afaceri şi iubita lui au mers în nenumărate ocazii cu iahtul Ecstassy până la St. Barts, cunoscută şi ca insula milionarilor sau Saint-Tropez din Caraibe, care are mai puţin de 7.000 de locuitori. Insula dispune de puţine hoteluri. Două dintre acestea, Eden Rock şi Ile de France, îi au ca au oaspeţi pe Michael Douglas, Robert de Niro, Brad Pitt, Johnny Depp, Tina Turner, Bon Jovi şi Paris Hilton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici