AC/DC concertează în România

Celebra formaţie AC/DC concertează în România, pe 31 mai, show-ul acesteia fiind inclus în festivalul Bucharest Rock Arena, care va avea loc la kilometrul 15 de pe autostrada Soarelui, se arată pe site-ul evenimentului.

105 afișări
Imaginea articolului AC/DC concertează în România

AC/DC concertează în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Până în prezent, la Bucharest Rock Arena au mai fost confirmate formaţiile româneşti Celelalte Cuvinte, Viţa de Vie, Alter, AB4, Grimus, The Pixels, The Mood şi Persona.

De asemenea, o altă trupă de renume internaţional va concerta pe 30 mai, numele acesteia urmând a fi anunţat în curând.

Biletele pentru festival se pot achiziţiona numai sub formă de abonament pentru ambele zile de festival (30 şi 31 mai), acestea având preţurile de 100, 200, 400 sau 800 de lei, în funcţie de dispunerea faţă de scenă, şi pot fi cumpărate online, de pe www.ticketpoint.ro, sau din reţeaua Diverta.

AC/DC este o formaţie de hard rock înfiinţată în Sydney, Australia, în 1973 de către fraţii Angus şi Malcolm Young. În prezent, trupa este formată din Angus Young - chitară solo, Malcolm Young - chitară ritmică, Brian Johnson - voce, Cliff Williams - bas, Phil Rudd - baterie. Concertul pe care AC/DC îl va susţine în România face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, "Black Ice", lansat în 2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici