AC/DC lansează videoclipul "Rock the blues away", înainte de turneul mondial - VIDEO

Trupa AC/DC lansează videoclipul "Rock the blues away", înainte de turneul mondial "Rock Or Bust", care va începe pe 5 mai, şi de festivalul Coachella, la care este invitată.

205 afișări
Imaginea articolului AC/DC lansează videoclipul "Rock the blues away", înainte de turneul mondial - VIDEO

Trupa AC/DC lansează videoclipul "Rock the blues away", înainte de turneul mondial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Piesa "Rock the blues away" este al treilea single extras de pe albumul lansat în luna decembrie. Videoclipul a fost filmat în Los Angeles, în luna februarie, după ce trupa a concertat în deschiderea premiilor Grammy, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Şi de această dată, trupa AC/DC colaborează cu regizorul David Mallet pentru clipul "Rock the blues away", în care se pot vedea o mulţime de fani entuziasmaţi, care au venit din mai multe colţuri ale lumii doar pentru a fi prezenţi la evenimentul istoric.

De curând, AC/DC a fost anunţată ca unul dintre invitaţii celebrului festival de muzică Coachella Valley Music, care va avea loc pe 10 aprilie, dar şi ai evenimentului Arts Festival, care va începe pe 17 aprilie. După cele două festivaluri de muzică, trupa va pleca în turneul mondial "Rock Or Bust", care va începe pe 5 mai, în Olanda.

Albumul "Rock Or Bust", lansat pe 2 decembrie 2014, se bucură de succes şi a fost vândut în peste 2,8 milioane de copii la nivel internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici