Acasă, lider de audienţă cu "Regina", în săptămâna 23 - 29 martie

Acasă a fost lider de audienţă cu telenovela "Regina" în săptămâna 23 - 29 martie, în rândul femeilor şi bărbaţilor de toate vârstele din mediul urban, conform datelor furnizate de GfK România, informează postul de televiziune.

12 afișări

Telenovela "Regina" s-a menţinut pe prima poziţie în topul tuturor serialelor difuzate la televizor, în rândul femeilor şi bărbaţilor din mediul urban, cu o medie de 10,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21,6%. Pe poziţia următoare s-a clasat telenovela "Fetele marinarului", difuzată de Antena 1, cu o medie de 6,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14,4% .

În rândul femeilor cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani, din mediul urban, "Regina" a fost cel mai vizionat serial, înregistrând o medie de 12 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 27,2%.

Minutul de aur a fost înregistrat pe 26 martie, la ora 22.00, când în rândul femeilor cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani din mediul urban, Acasă a înregistrat o medie de rating de 17,9 puncte şi o cotă de piaţă de 38,7%. La nivelul întregii ţări, aproape trei milioane de telespectatori umăreau în acel moment aventurile lui State Potcovaru (Gheorghe Visu) şi ale Flacărei (Carmen Tănase) la şcoală şi reîntâlnirea dintre Cosmin Rădulescu (Bogdan Albulescu) şi Regina (Diana Dumitrescu), după ce aceasta fusese răpită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici