Accesul la concertul lui Richard Clayderman din 19 martie din Capitală se va face de la ora 19.00

Accesul publicului la concertul pe care Richard Clayderman îl va susţine pe 19 martie la Sala Palatului din Bucureşti se va face începând cu ora 19.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

171 afișări
Imaginea articolului Accesul la concertul lui Richard Clayderman din 19 martie din Capitală se va face de la ora 19.00

Richard Clayderman (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Richard Clayderman, unul dintre cei mai apreciaţi pianişti ai lumii, revine în România pentru a susţine două concerte: pe 19 martie, la Sala Palatului din Capitală, şi pe 20 martie, la Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi.

Legendarul pianist va fi acompaniat de Camerata Regală şi va prezenta publicului din România un program de colecţie, din care nu vor lipsi celebrele piese "Ballade pour Adeline" şi "A Comme Amour", dar şi piese faimoase precum coloana sonoră din filmele "Lista lui Schindler" şi "Titanic".

Potrivit Phoenix Entertainment, care prezintă concertul lui Richard Clayderman de la Bucureşti, organizat pe 19 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, accesul publicului se face începând cu ora 19.00.

După ce s-a făcut accesul în sala de spectacol, spectatorii pot părăsi Sala Palatului numai pe la uşa 10 şi pot reveni doar dacă au fost înregistraţi de personalul de la uşă. Copiii sub 5 ani au acces gratuit dacă sunt însoţiţi de părinţi, care se obligă să îi supravegheze. În spaţiul de concert este interzisă intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, contondente, băuturi sau mâncare.

Spectatorii sunt rugaţi să nu folosească aparate de fotografiat profesionale sau semiprofesionale, să nu utilizeze flash-ul şi să îşi seteze telefoanele mobile în modul silenţios pe durata spectacolului.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro.

Preţul unui bilet, în funcţie de categorie este de: 400 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria a II-a), 140 de lei (categoria a III-a) şi 95 de lei (categoria a IV-a).

Talentul lui Richard Clayderman, supranumit "Prince of Romance", a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci şi prin cele 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină obţinute în urma înregistrărilor a peste 1.300 de melodii. Artistul deţine titlul oficial de "cel mai popular pianist din lume", acordat de Cartea Recordurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici