Accesul la concertul The Cranberries se face începând cu ora 18.30

Accesul la concertul pe care trupa The Cranberries îl va suţine în Capitală, la Zone Arena, pe 20 iulie, se va face începând cu ora 18.30, informează organizatorii, Events.

60 afișări
Imaginea articolului Accesul la concertul The Cranberries se face începând cu ora 18.30

Accesul la concertul The Cranberries se face începând cu ora 18.30 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul The Cranberries din 20 iulie a fost mutat la Zone Arena, deşi iniţial fusese anunţat pe Stadionul "Iolanda Balaş Soter".

Schimbarea locaţiei va îmbunătăţi vizibilitatea pentru toate categoriile de bilete. Amplasarea sectoarelor şi dispunerea locurilor în tribune va fi aceeaşi. Spectatorii pot verifica harta locaţiei, care va fi disponibilă începând de luni pe site-ul eventim.ro.

Intrarea în incinta complexului Zone Arena se va face prin Bd. Barbu Văcărescu, prin două puncte de acces separate. Variantele oferite de mijloacele de transport în comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metroul - Magistrala 2, Staţia Aurel Vlaicu sau Staţia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Pentru acest concert mai sunt disponibile bilete la preţul de 120 lei - Gazon B, 140 lei - Tribună şi 190 lei - Gazon A. Biletele pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim, din magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi prin intermediul site-ului www.eventim.ro.

Dolores O'Riordan, vocea formaţiei, promite fanilor săi din România că pe lista concertului de la Bucureşti vor figura aproape sigur cele mai celebre piese ale trupei, ale căror refrene au fost difuzate la radio ani la rând: "Zombie", "Ode to My Family", "Linger", "Salvation". Recitalul trupei va dura aproape două ore. Accesul la concert este permis începând cu ora 18.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici