Accesul la Sonisphere Festival se face de la ora 14.00

Accesul la Sonisphere Festival, care se desfăşoară în Capitală vineri, sâmbătă şi duminică, va fi permis începând cu ora 14.00, concertele urmând să se încheie la ora 23.00, informează organizatorii.

24 afișări
Imaginea articolului Accesul la Sonisphere Festival se face de la ora 14.00

Accesul la Sonisphere Festival se face de la ora 14.00 (Imagine: Mediafax Foto)

Organizatorii festivalului recomandă publicului să vină cât mai devreme la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Accesul în fiecare dintre cele trei zile de festival se va face începând cu ora 14.00, iar concertele se vor încheia la ora 23.00. Cele două puncte de acces în zona de concert sunt intrările Romexpo dinspre Casa Presei şi Bulevardul Expoziţiei.

Având în vedere faptul că la concert sunt aşteptate câteva zeci de mii de persoane, organizatorii recomandă utilizarea transportului în comun, în special a metroului. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât se recomandă celor care vor sosi totuşi cu autoturisme să parcheze în zone mai îndepărtate.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. După acces, participanţii vor primi brăţări în funcţie de tipul de bilet achiziţionat. Brăţările nu pot fi înstrăinate, rupte şi nu sunt transmisibile.

De asemenea, organizatorii anunţă o listă de obiecte interzise la eveniment: sticle, bidoane din plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele nu este permis. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Spectatorii sunt rugaţi să contribuie la păstrarea curaţeniei pe toată durata evenimentului, să nu arunce gunoaie decât în recipientele destinate colectării acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectare selectivă a deşeurilor şi au luat toate măsurile pentru a susţine păstrarea curăţeniei. Umbrela Verde, programul de protecţie a mediului iniţiat de Tuborg, va fi activ pe parcursul celor trei zile de festival, atât prin încurajarea colectării selective a deşeurilor, cât şi prin recompensarea participanţilor care vor colecta paharele de plastic din care va fi consumată berea.

Prezenţa copiilor sub 12 ani nu este recomandată din cauza zgomotului de mare amploare produs în cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenţa copiilor cu vârsta sub 7 ani este strict interzisă. De asemenea, spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia. Pe toată durata festivalului, consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea în spaţiul de concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Recomandăm cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe trei zile, care poate fi achiziţionat la următoarele preţuri (în funcţie de poziţionarea în spaţiul rezervat publicului): 519,40 de lei (Golden Circle), 371 de lei (Normal Circle), 625,40 de lei (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc să participe la toate cele trei zile de festival îşi pot achiziţiona bilete după cum urmează: biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costă după cum urmează: 371 de lei (VIP), 233,20 lei (Golden Circle), 127,20 lei (Normal Circle). Pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a rămas în vânzare o singură categorie de bilete: 196,10 de lei (Normal Circle). Biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achiziţionate cu: 371 lei (VIP), 307,4 lei (Golden Circle) respectiv 196,10 lei (Normal Circle).

Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim.ro în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc în perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo din Bucureşti, şi include cel mai aşteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour, Accept, Anathema, Paradise Lost si Orphaned Land. Ediţia din acest an marchează şi un moment de istorie heavy-metal, reprezentat de concertul comun al "the big four of thrash metal": Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici