Accidentele continuă pe platourile „Fast & Furious 9". Filmările au fost suspendate, după ce un cascador a fost rănit la cap

Un cascador a fost rănit grav la cap pe platourile unde este filmat cel mai recent lungmetraj din franciza "Fast & Furious", deţinute de Warner Bros. Studios şi situate în Leavesden, Hertfordshire, Marea Britanie, potrivit BBC.

2269 afișări
Imaginea articolului Accidentele continuă pe platourile „Fast & Furious 9". Filmările au fost suspendate, după ce un cascador a fost rănit la cap

Accidentele continuă pe platourile „Fast & Furious 9". Filmările au fost suspendate, după ce un cascador a fost rănit la cap

Bărbatul a căzut şi s-a rănit grav la cap în timp ce filma pentru o scenă din lungmetrajul "Fast & Furious 9", în care joacă Vin Diesel şi Michelle Rodriguez.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă, cu elicopterul, la Spitalul Regal din Londra.

Filmările au fost suspendate o zi, au anunţat reprezentanţii companiei Universal, iar poliţia britanică a deschis o anchetă.

O altă anchetă a fost deschisă săptămâna trecută, după ce "obiecte străine" au fost descoperite în mâncarea de la cafeneaua de pe platourile de filmare.

La începutul lunii iulie, un incendiu puternic a izbucnit la aceleaşi studiouri. Platourile de filmare afectate de incendiu erau pustii şi nicio persoană nu a fost rănită.

Studiourile din Londra ale companiei Warner Bros. au fost folosite pentru realizarea unor filme din seriile "Harry Potter", "James Bond" şi "Mission Impossible".

Regizat de Justin Lin, filmul "Fast & Furious 9" este programat pentru lansare în 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici