Actorii din filmul "Eroi de sacrificiu 3" s-au plimbat cu tancul şi au blocat circulaţia la Cannes

Actorii din distribuţia filmului de acţiune "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3" au promovat într-o manieră insolită acest lungmetraj la Cannes, plimbându-se cu două tancuri şi blocând astfel traficul rutier de pe Croazetă.

1983 afișări
Imaginea articolului Actorii din filmul "Eroi de sacrificiu 3" s-au plimbat cu tancul şi au blocat circulaţia la Cannes

Actorii din filmul "Eroi de sacrificiu 3" s-au plimbat cu tancul şi au blocat circulaţia la Cannes (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Actorii Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Jason Statham, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer şi Antonio Banderas, vedetele acestui film de acţiune, au blocat traficul rutier de pe Croazetă, duminică dimineaţă, întrucât au ales să se îndrepte spre conferinţa de presă de la Hotelul Carlton din Cannes la bordul a două tancuri militare, potrivit hollywoodreporter.com.

La această acţiune de promovare a filmului, care a semănat cu o cascadorie, au mai participat actorii Kellan Lutz, Victor Ortiz, Glen Powell, Randy Couture şi Ronda Rousey. În schimb, renumitul Jet Li şi Terry Crews au lipsit de la acest eveniment, din cauza unor obligaţii profesionale. Evenimentul a atras numeroşi fani care au filmat şi au fotografiat "parada" celor două tancuri militare şi i-au salutat pe actorii din distribuţie cu strigăte şi fluierături apreciative.

Cele două vehicule blindate au coborât apoi pe promenada de pe plajă, s-au întors după ce au ocolit Cazinoul din Cannes şi apoi s-au oprit în faţa Hotelului Carlton.

Vedetele hollywoodiene au salutat la rândul lor mulţimea de curioşi şi au făcut fotografii în timp ce se aflau pe tancuri.

După ce au coborât de pe cele două vehicule militare, actorii au pozat în faţa hotelului, pe faţada căruia sunt afişate de mai multe zile postere şi afişe care promovează filmul "Eroi de sacrificiu 3".

Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3", al treilea film din serie, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 22 august.

Primele două filme din franciza cinematografică "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus împreună pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de acţiune din anii '80 şi '90, au obţinut împreună încasări de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici