Actorul Ben Stiller, premiat de Cinemateca Americană

Actorul Ben Stiller a fost recompensat cu un premiu pentru întreaga carieră, la cea de-a 26-a gală organizată de Cinemateca Americană, joi seară, la Los Angeles.

127 afișări
Imaginea articolului Actorul Ben Stiller, premiat de Cinemateca Americană

Actorul Ben Stiller, premiat de Cinemateca Americană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Aniston, Laura Dern şi Martin Short au fost prezenţi la eveniment şi i-au adus un omagiu colegului lor de breaslă, informează  bbc.co.uk.

Ben Stiller, în vârstă de 46 de ani, a intrat astfel într-o companie selectă, întrucât printre câştigătorii din anii anteriori ai acestui premiu se numără nume importante de la Hollywood precum Tom Cruise, George Clooney şi Steven Spielberg.

Printre rolurile memorabile făcute de Ben Stiller se numără cel al modelului Derek Zoolander din filmul "Zoolander Manechinul", cel din comedia "Mary cea cu vino-ncoa'", în care a jucat alături de Cameron Diaz, şi franciza "Un socru de coşmar", în care îl are ca "rival" pe Robert De Niro.

Actorul a regizat şi produs mai multe lungmetraje, cele mai cunoscute fiind "Submarine" (2010) şi "Megamind" (2010), "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" (2008) şi "Starky and Hutch" (2004).

Născut într-o familie de actori de comedie, Ben Stiller lucrează în această industrie de aproape trei decenii şi a devenit cunoscut după ce a apărut cu un număr de comedie, în 1987, în emisiunea "Saturday Night Live".

Stiller a câştigat ulterior un premiu Emmy pentru emisiunea sa "The Ben Stiller Show", care a fost difuzată de posturile MTV şi Fox în 1992.

Ben Stiller este căsătorit cu colega sa din filmul "Zoolander Manechinul" Christine Taylor, cu care are doi copii.

Cea de-a 26-a gală organizată de Cinemateca Americană a avut loc joi seară, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Premiul i-a fost înmânat actorului Ben Stiller de Eugene Levy şi actorul de comedie Martin Short, care a colaborat cu Stiller la filmul de animaţie "Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa".

Ben Stiller a încheiat de curând filmările pentru un remake al filmului "The Secret Life of Walter Mitty" şi urmează să joace într-o continuare a peliculei "Zoolander Manechinul", aflată în etapa de preproducţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici