Actorul Channing Tatum a devenit tată pentru prima dată

Actorul american Channing Tatum a devenit tată pentru prima dată, după ce soţia lui Jenna Dewan-Tatum a născut o fetiţă.

597 afișări
Imaginea articolului Actorul Channing Tatum a devenit tată pentru prima dată

Channing Tatum a devenit tată pentru prima dată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jenna Dewan-Tatum, în vârstă de 32 de ani, a născut joi, într-o clinică din Londra, informează contactmusic.com.

Acesta este primul copil pentru Channing şi Jenna, care s-au căsătorit în anul 2009, după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru "Step Up". Jenna Dewan-Tatum a anunţat că este însărcinată în decembrie 2012.

Cuplul a locuit în ultimele luni la Londra, unde Channing Tatum, în vârstă de 33 de ani, participă la filmările pentru filmul SF "Jupiter Ascending".

Actorul american Channing Tatum a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2012.

Channing Tatum, născut pe 26 aprilie 1980, este un actor, dansator şi fost model american. În tinereţe el a lucrat ca stripper într-un club de noapte, înainte de a deveni model şi apoi actor profesionist. S-a remarcat în filme cu succes de casă precum "Dansul dragostei/ Step Up" (2006), "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei/ G.I. Joe: The Rise of Cobra" (2009), "Dragul meu John/ Dear John" (2010), "Jurământul/ The Vow" (2012), "21 Jump Street - O adresă de pomină" (2012) şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike" (2012), un film inspirat din activitatea lui de stripper.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici