Actorul Charles "Bubba" Smith, cunoscut din comediile din seria "Academia de Poliţie", a murit

Actorul american Charles "Bubba" Smith, cunoscut pentru rolul din filmele de comedie din seria "Academia de Poliţie", a murit, miercuri, la vârsta de 66 de ani, în reşedinţa sa din Los Angeles.

1007 afișări
Imaginea articolului Actorul Charles "Bubba" Smith, cunoscut din comediile din seria "Academia de Poliţie", a murit

Actorul Charles "Bubba" Smith, cunoscut din comediile din seria "Academia de Poliţie", a murit

Actorul, un fost jucător de fotbal american în tinereţe, a devenit cunoscut graţie rolului Moses Hightower din filmele de comedie din seria "Academia de Poliţie", informează dailymail.co.uk.

Potrivit site-ului TMZ.com, poliţia a fost chemată la reşedinţa actorului din cartierul Baldwin Hills, miercuri, în jurul orei locale 13.00. Atunci când poliţiştii au sosit la reşedinţa actorului, acesta era deja decedat.

Potrivit presei americane, Charles Smith a murit din cauze naturale, însă poliţia a solicitat efectuarea unei autopsii.

Charles Smith, căruia prietenii îi spuneau "Bubba", şi-a început cariera ca fundaş în campionatul de fotbal american (National Football League, n.r.), jucând pentru echipa Baltimore Colts, în anul 1967.

Smith a jucat în NFL timp de nouă sezoane, înainte de a debuta în cariera de actor la începutul anilor 1970. A primit rolul sergentului Moses Hightower în primul film din seria "Academia de Poliţie" din 1984 şi a jucat apoi în şase dintre cele şapte continuări din această serie.

Charles "Bubba" Smith a apărut ulterior în numeroase seriale de televiziune, inclusiv în "Half Nelson" şi "Familia Bundy/ Married... With Children".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici