Actorul Joaquin Phoenix, într-o ipostază neobişnuită - FOTO

Actorul american Joaquin Phoenix, care a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul "The Master", şi-a creat în ultimii ani reputaţia de hippie, el fiind văzut de multe ori îmbrăcat neglijent şi cu un look ciudat.

9358 afișări
Imaginea articolului Actorul Joaquin Phoenix, într-o ipostază neobişnuită - FOTO

Joaquin Phoenix (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-o ipostază neobişnuită a fost surprins actorul şi luni, în timpul unei plimbări prin Venice (California), alături de prietena sa, actriţa şi modelul Heather Christie, scrie Daily Mail.

Joaquin Phoenix, în vârstă de 38 de ani, poate fi cu greu recunoscut sub barba bogată şi ochelarii de soare, el plimbându-se desculţ printr-o parcare din Venice. Desculţă era şi iubita lui, Heather Christie, care are un fiu dintr-o relaţie cu solistul trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis.

Actorul american, care a ratat Oscarul cu rolul din "Master", primul făcut după o pauză de aproape patru ani, va putea fi văzut în 2013 într-un nou film - "Lowlife", alături de actriţa franceză Marion Cotillard şi Jeremy Renner.

Un alt film aflat în post-producţie este "Her", unde Phoenix joacă alături de Amy Adams, Olivia Wilde şi Rooney Mara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici