Liv Tyler, la 35 de ani. Actriţa din Armageddon, într-o relaţie după cinci ani de la divorţ - GALERIE FOTO

Actriţa americană Liv Tyler, fiica solistului trupei Aerosmith, Steven Tyler, pare să aibă o nouă relaţie serioasă la aproape la cinci ani de despărţirea de tatăl fiului ei, Milo.

14563 afișări
Imaginea articolului Liv Tyler, la 35 de ani. Actriţa din Armageddon, într-o relaţie după cinci ani de la divorţ - GALERIE FOTO

Liv Tyler în Armageddon

Ea a putut fi văzută în compania unui bărbat misterios, cei doi fiind însoţiţi într-o plimbare de fiul actriţei, Milo, acum în vârstă de opt ani, scrie Daily Mail.

Liv Tyler este fiica lui Steven Tyler şi a fostului model Bebe Buell.

Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall".

GALERIE FOTO

Liv a devenit cunoscută datorită rolului din "Stealing Beauty" (1996), de Benardo Bertolucci, iar în 1998 a jucat alături de Bruce Willis în "Armageddon", un film cu succes de casă.

Rolul care i-a adus celebritatea a venit în 2001, când a interpretat-o pe prinţesa elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor".

În următorii ani, ea a mai jucat în câteva producţii, precum Jersey Girl (2004), The Incredible Hulk (2008) sau  Robot & Frank (2012). În 2013, actriţa va putea fi văzută în filmul Space Station 76, care se află în procesul de post-producţie.

Actriţa americană are un fiu, Milo, cu rockerul britanic Royston Langdon. Cei doi s-au despărţit în 2008, după o căsnicie care a durat cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici