Actorul Patrick Dempsey şi-a transformat domeniul din Malibu într-o mini-fermă cu 60 de găini

Vedeta serialului "Anatomia lui Grey", Patrick Dempsey, şi-a transformat domeniul din Malibu într-o mini-fermă în care creşte 60 de găini.

303 afișări
Imaginea articolului Actorul Patrick Dempsey şi-a transformat domeniul din Malibu într-o mini-fermă cu 60 de găini

Patrick Dempsey (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Starul şi soţia sa, Jillian şi-au transformat locuinţa într-un buncăr cu o fermă şi o grădină anexate, informează Female First.

"Domeniul deţinut de Patrick este uimitor. Are o mini-fermă, o grădină de legume uriaşă, un iaz cu peşti şi un măgar de care actorul este foarte ataşat. Putem spune că Patrick şi Jill sunt pregătiţi pentru apocalipsă", a declarat o sursă pentru National Enquirer.

Patrick Dempsey, care are 47 de ani, este deţinătorul unui lanţ de cafenele în Seattle numit Tully's Coffee, unde vrea să adauge un nou ingredient.

"Cafeaua îţi face bine la minte - practic este un drog legal. Următorul pas este marijuana, desigur", a spus actorul. "Avem un model de afacere care poate fi prezentat într-un mod elegant: o cafenea demnă de câteva stele Michelin unde găseşti marijuana", a adăugat Dempsey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici