Actorul Patrick Stewart va înregistra un album de coveruri după piese ale lui Taylor Swift

Actorul britanic Patrick Stewart, cunoscut pentru rolurile din seriile"X-Men" şi "Star Trek", va înregistra alături de cântăreaţa americană Taylor Swift un album pe care acesta va reinterpreta piese celebre ale starului pop-country, informează contactmusic.com.

234 afișări
Imaginea articolului Actorul Patrick Stewart va înregistra un album de coveruri după piese ale lui Taylor Swift

Actorul Patrick Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 75 de ani, Patrick Stewart pregăteşte împreună cu autoarea hitului "Bad Blood" ceea ce va fi primul său proiect muzical. Propunerea a venit din partea interpretei americane, după ce, luna trecută, aceasta s-a arătat încântată de modul în care actorii Ian McKellen şi Patrick Stewart au recitat versurile a două dintre piesele sale de succes, "Bad Blood", respectiv "Blank Space".

Imediat după aceste reprezentaţii, devenite viral pe reţelele de socializare, Stewart i-a transmis cântăreţei americane, prin intermediul platformei Twitter, că ar vrea să facă parte din "detaşamentul" acesteia. În replică, Swift a mărturisit că prezenţa celor doi cavaleri britanici în echipa sa reprezintă cel mai mare ţel al său.

În ciuda eforturilor pe care le va depune, actorul declară că rezultatul ar putea fi "ridicol", potrivit sursei citate.

Starul cinematografiei britanice nu este singurul actor care face coveruri după piese ale cântăreţei în vârstă de 25 de ani, cineastul şi muzicianul Ryan Adams a lansat recent mai multe videoclipuri cu reinterpretări ale unor melodii de pe albumul "1989", lansat de Taylor Swift în 2014.

Taylor Swift şi-a început cariera în 2006, odată cu albumul omonim de debut. Au urmat: "Fearless" (2008), "Speak Now" (2010), "Red" (2012) şi "1989" (2014). Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. De asemenea, recent, aceeaşi publicaţie a desemnat-o, pentru a doua oară, Femeia Anului, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift, influenţată - după cum spune - de Shania Twain, Stevie Nicks şi Carly Simon, a obţinut deja şapte premii Grammy, 16 American Music Awards şi 20 Billboard Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici