Actorul Richard Bonehill a murit la vârsta de 67 de ani

Actorul şi cascadorul britanic Richard Bonehill, care a jucat mai multe roluri în filmele din seria "Războiul Stelelor/ Star Wars", a murit, miercuri, la vârsta de 67 de ani, cauza decesului nefiind dată publicităţii.

664 afișări
Imaginea articolului Actorul Richard Bonehill a murit la vârsta de 67 de ani

Actorul Richard Bonehill a murit la vârsta de 67 de ani (Imagine: IMDB)

Decesul lui Richard Bonehill, care era un practicant al scrimei, a fost anunţat miercuri de Clubul de Scrimă Truro din Anglia, unde actorul a fost antrenor, iar apoi preşedinte, informează contactmusic.com.

În mesajul dat publicităţii, clubul sportiv l-a numit "un lider măreţ şi o sursă de inspiraţie".

Richard Bonehill a fost cunoscut pentru apariţiile sale în filmele "Imperiul contraatacă/ Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back" şi "Întoarcerea lui Jedi/ Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi" din seria "Războiul stelelor".

Bonehill, care a fost actor şi cascador, a intepretat o varietate de personaje din universul "Războiul stelelor", de la soldaţi Stormtroopers la extratereştri, cum ar fi Nien Nunb.

Richard Bonehill a mai apărut în filme şi seriale precum "Flash Gordon", "Nemuritorul/ Highlander", "Rob Roy", "Contele de Monte Cristo/ The Count of Monte Cristo" şi "Doctor Who".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici