Actorul Shia LaBeouf, arestat (Galerie Foto şi Video)

Actorul american Shia LaBeouf, una dintre marile speranţe ale Hollywood-ului, a fost arestat sub suspiciunea de conducere în stare de ebrietate, după ce a provocat un accident în care a fost el însuşi rănit, potrivit poliţiei din Los Angeles.

21 afișări
Imaginea articolului Actorul Shia LaBeouf, arestat (Galerie Foto şi Video)

Actorul Shia LaBeouf, arestat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 22 de ani, care i-a dat replica lui Harrison Ford în cel mai recent film al francizei "Indiana Jones", a fost arestat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Los Angeles, după ce a lovit un automobil cu maşina pe care o conducea, a indicat biroul şerifului din Los Angeles.

LaBeouf, care a mai jucat în filmul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" şi thriller-ul "Suspiciunea", a fost rănit la mână în acest accident.

GALERIE FOTO

O femeie care se afla în maşină cu actorul şi un ocupant al maşinii tamponate au fost, de asemenea, răniţi, potrivit aceleiaşi surse.

Actorul a fost internat în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, iar duminică dimineaţa se afla în sala de operaţii, potrivit unui purtător de cuvânt al şerifului.

În ultimele luni, numeroase celebrităţi din Los Angeles au avut probleme cu legea pentru că s-au urcat la volan în stare de ebrietate.

Printre acestea se numără Lindsay Lohan, actorul din "Cel de-al şaselea simţ", Haley Joel Osment, şi moştenitoarea Paris Hilton, care pentru acest tip de infracţiune a petrecut trei săptămâni în închisoare, anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici