Actorul Verne Troyer s-a sinucis. Poliţiştii răstoarnă cauza decesului

Decesul actorului american Verne Troyer, star al seriei de filme "Austin Powers", a fost provocat de abuzul de alcool, iar poliţia a stabilit oficial că acesta s-a sinucis, potrivit tmz.com.

33862 afișări
Imaginea articolului Actorul Verne Troyer s-a sinucis. Poliţiştii răstoarnă cauza decesului

Actorul Verne Troyer s-a sinucis. Poliţiştii răstoarnă cauza decesului

Pe 2 aprilie, actorul a fost transportat la spital cu o ambulanţă, iar un purtător de cuvânt al Los Angeles Fire Department a declarat la momentul respectiv pentru site-ul de ştiri TheWrap că la linia de urgenţă a fost raportat, de la locuinţa lui Troyer din Hollywood, un caz de "presupusă otrăvire/ intoxicare".

Pe 21 aprilie, actorul a murit, la vârsta de 49 de ani, iar poliţia a decis să deschidă o anchetă. Miercuri, poliţia a dat publicităţii un raport oficial în care se arată că actorul s-a sinucis.

Anul trecut, în aprilie, Troyer a fost spitalizat din cauza dependenţei de alcool, despre care a şi vorbit public ulterior.

Verne Troyer suferea de nanism provocat de acondroplazie şi, cu o înălţime de 81 de centimetri, era unul dintre cei mai scunzi oameni din lume.

Troyer a devenit celebru pentru rolurile Mini-Me din seria "Austin Powers", precum şi Griphook din primul film al francizei Harry Potter, "Harry Potter şi piatra filozofală" (2001).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici