"Luaţi aminte, comentariile negative pot răni". Selena Gomez, SPITALIZATĂ într-o clinică psihiatrică, după o cădere nervoasă

Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez a fost spitalizată după o cădere nervoasă, de două ori în ultimele două săptămâni, iar, în prezent, se află într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale, potrivit tmz.com.

4529 afișări
Imaginea articolului "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni". Selena Gomez, SPITALIZATĂ într-o clinică psihiatrică, după o cădere nervoasă

Selena Gomez, spitalizată după o cădere nervoasă, într-o clinică psihiatrică

În ultima săptămână din septembrie, artista în vârstă de 26 de ani a fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Gomez a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar aceste analize arătau un număr alarmant de mic de leucocite în sângele cântăreţei, potrivit unor surse citate de tmz.com. Câteva zile mai târziu, Selena a fost externată, dar a fost reinternată după ce alte analize sagvine pe care le-a făcut au avut aceleaşi rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având şi atacuri de panică.

Selena Gomez a fost apoi mutată într-o clinică psihiatrică de pe coasta de est a SUA.

Pe 23 septembrie, Selena Gomez a publicat un mesaj potrivit căruia urma să ia o pauză pe reţelele de socializare online, notând: "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor".

Iar într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu fanii de pe Instagram, aceasta a spus că depresia "i-a consumat cinci ani din viaţă".

Selena Gomez a fost ţinta unor comentarii negative pe reţelele de socializare după ce fostul ei iubit cântăreţul canadian Justin Bieber s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin.

În 2014, Selena Gomez a stat o perioadă într-o clinică de dezintoxicare.

Născută în statul american Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de şapte ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar, în 2009, a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu "A Year Without Rain", un follow-up al materialului ei discografic de debut, "Kiss & Tell". "A Year Without Rain", recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină. Albumele sale s-au vândut în 7 milioane de copii, iar single-urile ei în 22 de milioane de copii pe plan mondial.

Vedeta americană a colaborat de-a lungul anilor cu numeroase fundaţii caritabile, inclusiv cu UNICEF. Şi-a înfiinţat propria companie de producţie, July Moon Productions, în anul 2008, iar, în toamna anului 2010, şi-a lansat propria linie vestimentară, "Dream Out Loud", în colaborare cu lanţul de magazine Kmart, care include diverse articole realizate din materiale ecologice şi reciclabile. În 2011, artista şi-a lansat şi propriul parfum, care îi poartă numele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici