O femeie a fost dată jos din avion pentru că deţinea ceva INTERZIS. Toţi pasagerii au fost rugaţi să coboare

Un zbor din Orlando spre Cleveland a avut o întârziere de două ore din cauza unei femei care a luat cu ea la bord o veveriţă, informează The Guardian.

7374 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost dată jos din avion pentru că deţinea ceva INTERZIS. Toţi pasagerii au fost rugaţi să coboare

O femeie a fost dată jos din avion pentru că deţinea ceva interzis. Toţi pasagerii au fost rugaţi să coboare

O femeie a luat cu ea la bord o veveriţă drept „suport emoţional”. Poliţia a fost chemată atunci când aceasta a refuzat să plece.

Toţi pasagerii au fost nevoiţi să coboare din avion şi să urce iar, ceea ce a dus la două ore de întârziere. O angajată a aeroportului a declarat că femeia a precizat că va aduce cu ea un animal, dar nu că va fi o veveriţă. Compania a menţionat faptul că rozătoarele, inclusiv veveriţele, nu sunt permise în avion.

Regulamentul poliţiei de frontieră curent interzice animalele neobişnuite sau exotice, incluzând rozătoarele, reptilele, insectele, aricii, iepurii, păsările fără colivie etc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici