Actriţa Anna Faris a devenit mamă

Actriţa americană Anna Faris, în vârstă de 35 de ani, a devenit mamă pentru prima dată, sâmbătă, după ce a născut un băieţel, care se va numi Jack.

490 afișări
Imaginea articolului Actriţa Anna Faris a devenit mamă

Anna Faris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bebeluşul s-a născut înainte de termen şi va rămâne o perioadă într-o unitate specială de îngrijiri neonatale, a anunţat agentul de presă al actriţei.

Anna Faris, care s-a căsătorit în 2009 cu actorul Chris Pratt, a dezvăluit în luna mai că era însărcinată cu primul copil al cuplului. În acel moment, agentul de presă al vedetei a declarat pentru publicaţia US Weekly că actriţa urmează să nască în toamna acestui an.

Anna Faris, care s-a născut într-o suburbie a oraşului Seattle, este cunoscută mai ales pentru rolurile din câteva comedii, precum "Dictatorul/ The Dictator" (2012), "Care-i numărul tău/ What's Your Number" (2011) şi parodiile din seria Scary Movie". Actriţa americană a putut fi văzută însă şi în dramele "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation" (2003) şi "Brokeback Mountain - O iubire secretă" (2005).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici