Actriţa Cameron Diaz se va căsători la începutul anului 2015

Actriţa Cameron Diaz se va căsători cu iubitul ei, rockerul Benji Madden, peste câteva luni, la începutul anului 2015, afirmă tabloidele americane, citate de dailymail.co.uk.

217 afișări
Imaginea articolului Actriţa Cameron Diaz se va căsători la începutul anului 2015

Actriţa Cameron Diaz se va căsători la începutul anului 2015 (Imagine: Cameron Diaz/Mediafax Foto)

După o relaţie plină de declaraţii efervescente, începută în urmă cu şapte luni, actriţa americană şi iubitul ei, membru în trupa rock Good Charlotte, s-au logodit la începutul lunii decembrie.

Noi detalii despre relaţia lor au apărut recent în presa americană, potrivit cărora Cameron Diaz şi-a dat seama că Benji Madden este "alesul inimii sale" graţie modului cavaleresc al acestuia de a se purta faţă de ea, au dezvăluit surse din anturajul cuplului pentru tabloidul UsWeekly.

Potrivit aceloraşi surse, cei doi artişti urmează să se căsătorească în primele luni ale anului 2015.

"Cameron nu a mai fost atât de fericită de multă vreme. A găsit pe cineva care şi-a dat seama că este norocos să o aibă. Ceilalţi bărbaţi din viaţa ei au tratat-o foarte rău, însă Benji ar face orice pentru ea. Ea e îndăgostită nebuneşte", a declarat o sursă.

Deşi Cameron Diaz, în vârstă de 42 de ani, îl întâlnise deja în urmă cu mai mulţi ani pe Benji Madden, solistul în vârstă de 35 de ani al trupei Good Charlotte, buna ei prietenă Nicole Richie - care este căsătorită cu fratele geamăn al lui Benji, Joel - a fost aceea care le-a făcut cunoştinţă.

Cei doi au discutat despre muzică şi, potrivit unor surse, s-au înţeles de minune, întrucât au gusturi muzicale comune.

După o lună, au apărut pentru prima dată împreună în public şi după şase săptămâni de la începerea relaţiei lor, Benji Madden a mers în Florida pentru a cunoaşte familia iubitei sale.

La sfârşitul verii, Benji Madden s-a mutat în vila pe care actriţa americană o deţine în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, estimată de specialişti la peste 9,5 milioane de dolari.

Vineri, presa americană a confirmat, prin intermediul mai multor surse, că cei doi artişti s-au logodit.

Cameron Diaz a avut vreme de mulţi ani o părere foarte sceptică despre căsătorie. Actriţa hollywoodiană a avut de-a lungul timpului relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri, precum Matt Dillon, Jared Leto şi Justin Timberlake. La rândul său, Benji Madden a avut relaţii cu starletele Paris Hilton şi Sophie Monk.

Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie".

Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" (2011). Unul dintre cele mai recente filme în care a jucat este comedia "The Other Woman/ Cealaltă femeie", regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton, care a avut premiera în România pe 9 mai. De asemenea, filmul "Sex Tape", regizat de Jake Kasdan, din distribuţia căruia fac parte actorii Cameron Diaz şi Jason Segel, a avut premiera în cinematografele din România pe 18 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici