Actriţa Cate Blanchett a adoptat o fetiţă

Actriţa australiană Cate Blanchett şi soţul ei, dramaturgul şi regizorul de teatru Andrew Upton, au adoptat o fetiţă, pe care au numit-o Edith Vivian Patricia Upton, informează contactmusic.com.

377 afișări
Imaginea articolului Actriţa Cate Blanchett a adoptat o fetiţă

Actriţa Cate Blanchett a adoptat o fetiţă (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Actriţa şi soţul ei mai au împreună trei fii biologici: Dashiell, în vârstă de 13 ani, Roman, care are 10 ani, şi Ignatius, în vârstă de 6 ani.

Zvonurile potrivit cărora actriţa ar fi devenit mamă pentru a patra oară au apărut la începutul acestei săptămâni, când Cate Blanchett a fost surprinsă ţinând în braţe bebeluşul, în timp ce a mers să-şi ia fiii de la şcoală, în Sydney.

Un purtător de cuvânt al actriţei a confirmat informaţiile, vineri, spunând: "Familia Upton a adoptat o fetiţă. Alte detalii nu vor fi furnizate".

Actriţa declarase anterior că este dornică să aibă o familie mai mare.

"Mi-ar plăcea să am mai mulţi copii. Doar că nu ştiu când. Dar ideea este că nu i-am plănuit nici pe ceilalţi (copii, n.r.). Ei pur şi simplu au apărut. Deci, nu ar trebui să planifici asemenea lucruri. Dacă se întâmplă, va fi grozav", a declarat actriţa.

Cate Blanchett, în vârstă de 45 de ani, s-a căsătorit cu dramaturgul şi regizorul de teatru Andrew Upton, în vârstă de 49 de ani, în 1997.

Actriţa a primit premiul Oscar în 2005, pentru interpretarea lui Katherine Hepburn în filmul "Aviatorul", de Martin Scorsese, alături de Leonardo DiCaprio. De asemenea, a primit premiul Oscar pentru prestaţia din "Blue Jasmine", în 2014. Actriţa australiană a mai fost recompensată cu numeroase alte distincţii internaţionale, printre care două premii din partea Screen Actors Guild, două Globuri de Aur şi două BAFTA, precum şi trofeul pentru interpretare la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia. Printre rolurile sale notabile se numără cele din filmele "Elizabeth", "Jurnalul unui scandal/ Notes on a Scandal", "Babel" şi "Strania poveste a lui Benjamin Button/ The Curious Case of Benjamin Button", dar şi cel al reginei elfilor Galadriel din trilogiile "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul/ The Hobbit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici