Actriţa Claire Danes a născut primul său copil

Actriţa americană Claire Danes, protagonista serialului de televiziune "Homeland", a devenit mamă pentru prima dată, după ce a născut la începutul acestei săptămâni, a anunţat miercuri agentul de presă al artistei.

278 afișări
Imaginea articolului Actriţa Claire Danes a născut primul său copil

Claire Danes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Băieţelul născut de actriţă se va numi Cyrus Michael Christopher Dany.

Claire Danes, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu actorul britanic Hugh Dancy, în vârstă de 37 de ani. Cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private ce a fost organizată în Franţa, în 2009, conform Reuters.

Actriţa americană a câştigat cu rolul Carrie Mathison, o agentă CIA care suferă de tulburare bipolară din serial TV "Homeland", cele mai importante distincţii din industria de televiziune: un Glob de Aur în luna ianuarie şi un premiu Emmy în septembrie.

La rândul său, "Homeland", foarte apreciat de critici, a fost desemnat cel mai bun serial dramatic la gala premiilor Emmy 2012. Pentru acelaşi rol, interpretat şi în al doilea sezon al acestui show TV, Claire Danes a fost din nou nominalizată la Globurile de Aur, distincţii ce vor fi decernate în luna ianuarie.

Claire Danes mai are în palmares alte două Globuri de Aur - pentru rolurile din serialul "My-So-Called-Life" (1995) şi pentru cel miniseria TV "Temple Grandin" (2011) - şi un premiu Emmy - pentru rolul din miniseria TV "Temple Grandin".

Actriţa americană s-a remarcat şi pe marele ecran, cu rolurile din filme precum "Fiicele doctorului March", "Cum să faci o cuvertură americană", "Romeo şi Julieta", "Orele", "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" şi "Pulbere de stele". 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici