Actriţa Claire Danes debutează pe Broadway-Reuters

Actriţa Claire Danes va debuta pe Broadway, la sfârşitul acestui an, cu rolul Eliza Doolittle din piesa de teatru care a stat la baza celebrului musical "My Fair Lady", potrivit companiei teatrale Roundabout, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Actriţa Claire Danes debutează pe Broadway-Reuters

Actriţa Claire Danes debutează pe Broadway-Reuters

Danes, în vârstă de 28 de ani, va juca în piesa de teatru "Pygmalion" scrisă de George Bernard Shaw, alături de actorul Jefferson Mays, câştigător al unui premiu Tony, în rolul profesorului Henry Higgins. Claire va interpreta rolul făcut celebru pe ecran de Audrey Hepburn în 1964.

"Pygmalion" a avut premiera pe Broadway în 1914 şi a fost adaptată în musicalul "My Fair Lady" în 1956. Piesa prezintă încercarea lui Higgins de a o transforma pe Doolittle, o tânără englezoaică needucată şi săracă, într-o doamnă din înalta societate.

Danes, care a jucat alături de Leonardo DiCaprio în versiunea din 1996 a filmului "Romeo şi Julieta", va debuta pe Broadway pe 18 octombrie, iar spectacolul va rula două luni.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici