Actriţa Daryl Hannah şi muzicianul Neil Young s-au căsătorit

Actriţa Daryl Hannah muzicianul Neil Young s-au căsătorit într-o ceremonie organizată în ultimul weekend din august, departe de ochii presei, în California, anunţă CBSnews.

333 afișări
Imaginea articolului Actriţa Daryl Hannah şi muzicianul Neil Young s-au căsătorit

Sursa foto: Twitter @NME

Muzicianul a programat evenimentul astfel încât să îşi spună jurămintele sub o lună plină în timp ce interpreta piesa "Harvest Moon". Cu toate că au încercat să păstreze discreţia asupra evenimentului, presa americană scrie că la ceremonie au participat 100 de persoane între care Joni Mitchell şi Stephen Stills.

Daryl Hannah şi Neil Young au lucrat împreună în 2014 la un documentar ecologist, "Petropolis: Aerial Perspectives on the Alberta Tar Sands" şi au condus un protest pe aceeaşi temă la Washington. Young a divorţat în acelaşi an de Pegi, cu care avea o căsnicie ce dura de 36 de ani.

Daryl Hannah, în vârstă de 57 de ani, a debutat în pelicula lui Brian de Palma "The Fury", în 1978 şi este cel mai bine cunoscută pentru rolurile din "Blade Runner” (1982), dar şi din rolul asasinei Elle Driver din pelicula lui Quentin Tarantino, "Kill Bill".

Neil Young, în vârstă de 72 de ani, este un muzician canadian stabilit în California poreclit "naşul muzici Grunge" şi introdus de două ori pe Rock and Roll Hall of Fame, atât ca artist solo cât şi în calitate de membru al trupei Buffalo Springfield.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici