Actriţa Eva Green, imaginea oficială a Calendarului Campari pe 2015

Actriţa franceză Eva Green a fost desemnată imaginea oficială a Calendarului Campari pe 2015, care se va intitula "Mythology Mixology", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

360 afișări
Imaginea articolului Actriţa Eva Green, imaginea oficială a Calendarului Campari pe 2015

Eva Green (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Să lucrezi pentru un brand simbol la nivel mondial precum Campari este o onoare şi un privilegiu. Este ceva foarte special legat de tema anului 2015, deoarece creează un echilibru convingător şi aproape magic între clasic şi contemporan. La baza fiecărei imagini stă încărcătura istorică a fiecărui cocktail clasic Campari, dar ele sunt prezentate dintr-un unghi ultra modern, dând dovada de multă imaginaţie şi stil. Este un fapt incredibil de frumos că, deşi unele dintre reţetele prezentate au peste 100 de ani vechime, sunt încă relevante şi adorate în prezent", a declarat Eva Green despre colaborarea pentru calendarul Campari 2015.

Calendarul Campari este dedicat celebrării istoriei plină de culoare a băuturii ce emană pasiune şi poveştilor celor mai iubite 12 cocktailuri clasice, având ca ingredient principal pasiunea. Fiecare lună este dedicată unui cocktail clasic şi descrie în imagini frumoasele şi prea puţin cunoscutele anecdote, poveşti şi curiozităţi din spatele fiecărei reţete.

În spatele fotografiilor celei de-a 16-a ediţii a renumitului calendar stă Julia Fullerton-Batten, un fotograf recunoscut la nivel mondial şi, totodată, prima femeie fotograf care a colaborat cu renumitul brand pentru acest proiect anual.

Fosta "Bond Girl" Eva Green, născută la Paris, este adeseori distribuită în roluri "dark", de femeie seducătoare, având în vedere originea şi aspectul ei fizic. Actriţa franceză este protagonista filmelor "Visătorii/ The Dreamers", "Regatul Cerului", "Casino Royale", "Tăcerea simţurilor/ Perfect Sense" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows". Ea va interpreta rolul principal feminin în continuarea filmului "Sin City", regizat de Robert Rodriguez, care se va numi "A Dame To Kill For", şi a apărut în pelicula "300: Ascensiunea unui imperiu", lansat anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici