Actriţa Jane Seymour s-a despărţit de cel de-a patrulea soţ

Actriţa Jane Seymour, celebră pentru rolul principal din seria pentru televiziune "Doctor Queen", s-a separat de cel de-a patrulea soţ, producătorul James Keach, urmând să demareze, în scurt timp, procedurile de divorţ.

1374 afișări
Imaginea articolului Actriţa Jane Seymour s-a despărţit de cel de-a patrulea soţ

Jane Seymour (Imagine: Hepta)

Actriţa, în vârstă de 62 de ani, a confirmat informaţia prin purtătorul ei de cuvânt, sâmbătă, când a adăugat că s-a separat de soţul ei "în urmă cu câteva luni" şi că, în prezent, negociază termenii divorţului, informează contactmusic.com.

Anunţul a venit după ce mai multe informaţii au fost dezvăluite de presă cu privire la faptul că soţul actriţei, cu care aceasta a fost căsătorită 20 de ani, ar fi înşelat-o.

Cuplul are doi băieţi gemeni, în vârstă de 17 ani.

"Cei doi vor continua să păstreze legătura şi vor rămâne părinţi devotaţi copiilor lor, dar şi parteneri de afaceri. De asemenea, vor colabora pentru diferite cauze caritabile la care au lucrat şi în timpul mariajului", a spus purtătorul de cuvânt al actriţei, potrivit unei ştiri.

Jane a mai fost căsătorită de trei ori. Primul său soţ a fost actorul Michael Attenborough, cu care aceasta a fost căsătorită timp de doi ani, până în 1973. Lui i-a urmat, în 1977, Geoffrey Planer, mariajul lor destrămându-se după numai un an.

Cel de-al treilea soţ al lui Jane Seymour a fost omul de afaceri David Flynn, cu care aceasta a avut doi copii - Katherine şi Sean. Cei doi s-au căsătorit în 1981, relaţia lor încheindu-se 10 ani mai târziu, din cauza infidelităţilor celor doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici