Actriţa Kate Hudson a născut o fetiţă

Actriţa americană Kate Hudson a născut o fetiţă, aceasta fiind al treilea ei copil şi primul pe care îl are cu actualul iubit, muzicianul Danny Fujikawa, cu care are o relaţie de un an şi jumătate, potrivit people.com.

605 afișări
Imaginea articolului Actriţa Kate Hudson a născut o fetiţă

Actriţa Kate Hudson a născut o fetiţă

Fetiţa, care a primit numele de Rani Rose, s-a născut marţi, iar informaţia a fost făcută publică miercuri, de Kate Hudson, pe contul său de pe reţeaua online Instagram.

Actriţa în vârstă de 39 de ani a anunţat că este însărcinată în luna aprilie.

La momentul respectiv, Hudson a spus şi că, deşi avea o relaţie de doar un an cu Fujikawa, îl cunoaşte pe muzician, care este fratele vitreg al celei mai bune prietene a ei, de 15 ani.

Fujikawa a înfiinţat, în 2013, casa de discuri Lightwave Records şi a fost chitaristul trupei folk-rock Chief, care s-a destrămat în 2011.

Hudson mai are un fiu în vârstă de 7 ani, Bingham, cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, de care s-a despărţit în 2014, după ce s-au logodit în 2011.

De asemenea, actriţa are un fiu, Ryder, în vârstă de 14 de ani, dintr-un mariaj anterior, cu Chris Robinson, fost solist al formaţiei The Black Crowes.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn şi Bill Hudson, a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mămică de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi şi Dupree", "Aurul nebunilor" şi "Războiul mireselor/ Bride Wars".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici