Actriţa Melissa Leo îşi va publica memoriile în 2013

Actriţa americană Melissa Leo, recompensată cu premiul Oscar în 2011, pentru rolul din drama "The Fighter", a anunţat că îşi va publica memoriile în 2013.

88 afișări
Imaginea articolului Actriţa Melissa Leo îşi va publica memoriile în 2013

Actriţa Melissa Leo îşi va publica memoriile în 2013 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa a semnat un contract cu editura Simon&Schuster pentru a scrie o carte "îndrăzneaţă" despre viaţa ei, despre copilăria ei turbulentă şi despre "despărţirea furtunoasă" de actorul John Heard, informează accesshollywood.com.

Reprezentanţii editurii Simon&Schuster au anunţat, marţi, că acest volum autobiografic, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va ieşi pe piaţă în anul 2013.

Melissa Leo a câştigat premiul Oscar în acest an, pentru rolul din drama "The Fighter". Printre alte filme notabile în care s-a remarcat se numără "Râul îngheţat/ Frozen River" şi "21 Grame".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici