Actriţa Mena Suvari s-a căsătorit în Italia

Actriţa americană Mena Suvari s-a căsătorit sâmbătă cu logodnicul ei, producătorul de film Simone Sestito, în cadrul unei ceremonii private ce a fost organizată într-una dintre bisericile de la Vatican, informează people.com.

108 afișări
Imaginea articolului Actriţa Mena Suvari s-a căsătorit în Italia

Actriţa Mena Suvari s-a căsătorit în Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mena Suvari şi Simone Sestito erau logodiţi din 2008. Suvari, în vârstă de 31 de ani, şi Sestito, în vârstă de 25 de ani, s-au cunoscut în timpul Festivalului de Film de la Toronto din 2007.

Cei doi au decis să se căsătorească la Roma, deoarece cei mai mulţi dintre membrii familiei lui Simone Sestito locuiesc în apropiere.

Mena Suvari este un fost model, devenită creatoare de modă şi actriţă de film, care s-a făcut remarcată pentru evoluţiile sale din filmele "American Beauty" (1999), "Plăcintă Americană/ American Pie" (1999) şi "Plăcintă Americană 2/ American Pie 2" (2001).

Actriţa americană va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în comedia "You May Not Kiss The Bride", în care îl va avea ca partener pe actorul Dave Annable.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici