Actriţa Paula Chirilă a devenit mămică

Paula Chirilă, actriţa din "Divertis - Land of Jokes" de la Pro TV, a născut, sâmbătă, prin operaţie cezariană, o fetiţă care a primit numele Carla Sofia, informează postul de televiziune.

267 afișări
Imaginea articolului Actriţa Paula Chirilă a devenit mămică

Actriţa Paula Chirilă a devenit mămică (Imagine: Pro Tv)

Paula Chirilă a adus-o pe lume, sâmbătă, 19 decembrie, la Cluj, pe micuţa Carla Sofia.

"Am fost extrem de fericită când am văzut-o pentru prima oară, imediat ce a venit pe lume. Are 3,900 kilograme, 56 de centimetri şi a primit din partea medicilor nota 10", povesteşte fericita mămică. "Era atât de simpatică şi grăsuţă şi cuminte, că mi-au dat lacrimile de bucurie", a mai spus Paula.

La rândul lui, proaspătul tătic a aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

"Marius a fost alături de mine în toată această perioadă, în timpul operaţiei a aşteptat cuminte, după care ne-a putut vedea pe amândouă. Este foarte fericit şi el. E cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi amândoi de Crăciun", povesteşte Paula.

Actriţa din Divertis a mai spus că se va întoarce în Bucureşti abia la începutul lunii februarie şi o va aduce cu ea şi pe micuţa Carla Sofia. "Vom sta la Cluj cam încă o lună, după care ne mutăm înapoi în Bucureşti. Eu şi soţul meu vom reîncepe filmările pentru «Divertis - Land of Jokes», aşa că va veni aici cu noi şi mama mea, care ne va ajuta să ne creştem fetiţa", a încheiat bucuroasă mămica Paula Chirilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici