Actriţa Penelope Cruz este însărcinată

Actriţa Penelope Cruz este din nou însărcinată şi se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, spre sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor.

590 afișări
Imaginea articolului Actriţa Penelope Cruz este însărcinată

Actriţa Penelope Cruz este însărcinată (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit unor surse citate în emisiunea de televiziune "Espejo Publico" difuzată de postul spaniol Antena3, actriţa în vârstă de 38 de ani, care are un fiu, Leonardo, în vârstă de 17 luni, cu soţul ei, actorul Javier Bardem, este din nou însărcinată, informează femalefirst.co.uk.

Realizatorii emisiunii au citat o sursă din anturajul cuplului, dar şi un angajat al familiei care lucrează în reşedinţa pe care Penelope Cruz o deţine la Madrid. Potrivit acestei surse, actriţa spaniolă este însărcinată în trei luni.

Penelope Cruz a spus într-un interviu recent că adoră să fie "o soţie casnică" şi să rămână multe ore în casă pentru a avea grijă de fiul ei Leonardo.

"Sunt o soţie casnică şi asta e minunat, e cel mai bun lucru din lume. Ştiu să gătesc şi este important pentru mine să gătesc diverse preparate proaspete în fiecare zi. Nu ţin diete nebuneşti, ci mănânc produse din dieta mediteraneană, pe care o ador, pentru că este important să te hrăneşti sănătos", a spus actriţa spaniolă.

Penelope Cruz, în vârstă de 38 de ani, şi Javier Bardem, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit în secret în iulie 2010. Bebeluşul lor, care a primit numele Leon, s-a născut în ianuarie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici