Actriţa Reese Witherspoon vrea să cumpere un hotel

Actriţa Reese Witherspoon şi soţul ei, Tim Toth, intenţionează să cumpere o clădire în oraşul Nashville cu scopul de a o transforma într-un hotel de lux, afirmă presa americană.

242 afișări
Imaginea articolului Actriţa Reese Witherspoon vrea să cumpere un hotel

Tim Toth şi Reese Witherspoon (Imagine: HEPTA)

Celebra actriţă şi soţul ei au vizitat deja câteva clădiri din Nashville, un oraş din statul Tennessee, care au pontenţialul de a putea fi transformate într-un hotel de lux. Actriţa nu a semnat deocamdată niciun contract de vânzare-cumpărare, notează contactmusic.com.

"Au mers acolo de câteva ori pentru a vizita mai multe proprietăţi. S-au întâlnit şi cu un arhitect şi cu un decorator, dar, deocamdată, nu au semnat nimic în mod oficial", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul Us Weekly.

Reese Witherspoon, în vârstă de 38 de ani, nu a anunţat deocamdată faptul că doreşte să investească într-un hotel, însă le-a dezvăluit fanilor ei de pe Twitter că are în pregătire "un proiect secret".

Marţi, vedeta americană a publicat pe Twitter o fotografie care o arată în faţa unei clădiri vintage din Nashville. Fotografia este însoţită de următorul text: "Proiectul meu secret...vine în curând (sic)".

Actriţa americană şi-a petrecut copilăria în Nashville şi revine adeseori în acest oraş pentru a-şi vizita părinţii.

Recent, Reese Witherspoon şi soţul ei au cheltuit 1,95 de milioane de dolari pentru o renovare completă a casei lor din Oak Hill, Tennessee.

Actriţa americană are un fiu în vârstă de doi ani, Tennessee, cu Tim Toth, şi alţi doi copii - Ava, în vârstă de 15 ani, şi Deacon, în vârstă de 11 ani - cu fostul ei soţ, actorul Ryan Phillippe. Vedeta americană îşi va lansa şi un brand de lifestyle - Draper James - în această primăvară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici