Actriţa Selma Blair este însărcinată

Actriţa Selma Blair este însărcinată şi va deveni mămică în partea a doua a acestui an, a anunţat, joi, agentul de presă al artistei americane, citat de accesshollywood.com.

40 afișări
Imaginea articolului Actriţa Selma Blair este însărcinată

Actriţa Selma Blair este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Selma Blair are o relaţie cu designerul Jason Bleick. Potrivit revistei People, cei doi s-au cunoscut în 2010, cu ocazia lansării unei linii de articole vestimentare create de casa Ever, al cărei director de creaţie este Jason Bleick.

Selma Blair a fost căsătorită cu Ahmet Zappa, în perioada 2004 - 2006, şi a avut o relaţie cu actorul Mikey Day, din 2008 până în 2010.

Actriţa americană va putea fi văzută în acest an pe marile ecrane în comedia romantică "Dark Horse" şi în filmul "Different Kind of Love", în care va juca alături de Richard Dreyfuss.

Selma Blair este o actriţă americană născută pe 23 iunie 1972. După mai multe roluri în anii 1990, Blair s-a făcut remarcată cu o partitură în filmul "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999). Au urmat câteva pelicule hollywoodiene cu succes de casă, precum "Blonda de la drept/ Legally Blonde" (2001), "Puicuţe bune/ The Sweetest Thing" (2002), "Hellboy - Eroul scăpat din Infern" (2004), "Ceaţa/ The Fog" (2005) şi "Hellboy şi Armata de Aur" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici