Adam Sandler a devenit tată pentru a doua oară (Video)

Adam Sandler a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia sa, Jacki, a născut o fetiţă, săptămâna trecută, potrivit site-ul personal al celebrului actor de comedie american.

17 afișări
Imaginea articolului Adam Sandler a devenit tată pentru a doua oară (Video)

Adam Sandler a devenit tată pentru a doua oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jacki şi Adam au o fetiţă frumoasă, Sunny Madeleine, născută pe 2 noiembrie", se indică în anunţul postat pe site, care precizează la final: "Cu toţii sunt fericiţi şi sănătoşi".

Sandler, în vârstă de 42 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 34 de ani, mai au o fiică, Sadie, în vârstă de doi ani. Cei doi s-au căsătorit în 2003.

Cel mai recent film al lui Sandler este comedia de succes "Nu te pune cu Zohan", lansată în vară, în care a interpretat rolul unui agent Mossad care fuge la New York pentru a-şi construi o carieră în hair-styling. Filmul a obţinut încasări de 202 milioane de dolari în lumea întreagă, potrivit Box Office Mojo.

Adam Sandler a mai jucat în filme precum: "Acoperă-mi inima" (2007), "Vă declar soţ şi... soţie?" (2007), "Click - Zapând prin viaţă" (2006), "Rezerve de lux" (2006), "Deuce Bigalow: Gigolo European" (2005), "Echipa Sfarmă-Tot" (2005), Al naibii tratament! (2003).

Click

Al naibii tratament!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici