Adela Popescu a intrat în 2012 în concert cu DJ Project - GALERIE FOTO

Adela Popescu a intrat în noul an în concert pe scena din Iaşi, acolo unde a cântat alături de DJ Project şi a fost însoţită de iubitul ei, Radu Vâlcan, şi de prieteni apropiaţi.

877 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu a intrat în 2012 în concert cu DJ Project - GALERIE FOTO

Adela Popescu a intrat în 2012 în concert cu DJ Project pe scena din Iaşi

"În noaptea de Revelion, am avut două concerte, unul la Roman şi altul la Iaşi, au fost spectacole în aer liber, cu public entuziast, o atmosferă super, mai ales că am intrat pe scenă imediat după numărătoarea inversă. Astfel că a fost de două ori mai emoţionant. Cel mai mult mi-am dorit să mă prindă Anul Nou lângă Radu şi exact aşa a fost, eram în maşină împreună, în spatele scenei, aşteptam să intru în concert. Sunt foarte fericită, publicul ne-a primit foarte bine, ştiau toate melodiile trupei DJ Project, m-am întors la muzică şi asta mă împlineşte", spune Adela Popescu.

Pentru Adela şi Radu, acesta a fost al doilea Revelion petrecut împreună. "Sunt foarte mândru de Adela, o să merg cu ea în concerte şi de acum înainte dacă programul îmi va permite", spune Radu.

GALERIE FOTO

Pentru amândoi, 2012 va fi un an plin. "Urmează o perioadă grea dar foarte frumoasă în acelaşi timp, vom reîncepe filmările la serialul «Pariu cu viaţa», voi avea concerte alături de DJ Project şi de-abia aştept să scoatem noua piesă", spune Adela.

Şi Radu Vâlcan va avea un program foarte încărcat: "Dacă ar fi să fac un bilanţ, 2011 a fost un an foarte bun atât din punct de vedere profesional cât şi personal, iar în 2012 voi avea proiecte noi de care de-abia aştept să vă povestesc şi bineînţeles voi continua filmările la serialul «Pariu cu viaţa»", informează Pro TV.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor reveni pe micul ecran, la Pro TV, în luna februarie, când va începe sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici