Adela Popescu cântă alături de DJ Project

Adela Popescu, actriţa din serialul "Pariu cu viaţa" difuzat de Pro TV, se întoarce la muzică cu o nouă colaborare, alături de trupa DJ Project, înlocuind-o pe Giulia, care este însărcinată, informează televiziunea.

1269 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu cântă alături de DJ Project

Adela Popescu cântă alături de DJ Project

De altfel, Adela Popescu a susţinut deja câteva concerte alături de DJ Project, la sfârşitul săptămânii trecute, la Sfântu Gheorghe şi la Focşani. Această colaborare este un frumos cadou de Crăciun atât pentru actriţa din "Pariu cu viaţa" de la Pro TV, cât şi pentru membrii trupei DJ Project.

"Când am urcat prima oară pe scenă, am avut emoţii mari, dar am fost primită foarte frumos, trupa se bucură de mare succes şi publicul ştia cuvânt cu cuvânt versurile, iar asta m-a ajutat foarte mult. Iar aplauzele de la sfârşitul concertului m-au făcut foarte fericită. DJ Project este o trupă care îmi place foarte mult, îi ascult de când s-au lansat, ştiu toate piesele. Simt că aceasta este cea mai firească colaborare pe care puteam să o am în acest moment", mărturiseşte Adela Popescu.

"Cu mai bine de o lună în urmă, am fost înştiinţaţi de Giulia că este însărcinată. Am început de atunci să căutăm o voce care să ne placă, să se potrivească cu amprenta vocală a acestui proiect, dar mai presus de acestea să aibă o imagine curată, să se legitimeze prin muzică şi nu prin alte artificii de imagine. Printre persoanele cu care am discutat a fost şi Adela Popescu, ne-am întalnit, am stat de vorbă, am mers la studio, ea îşi dorea, noi o plăceam, vocea se potrivea, avea calităţile vocale necesare, inclusiv o bună prestaţie live, aşa încât, iată, Adela Popescu este pentru cel puţin un an noua solistă DJ Project. Primele ei apariţii au fost foarte bune, învăţase textul, ceea ce nu este uşor pentru că erau 10 - 12 piese, în prealabil, noi am reimprimat piesele de concert cu vocea ei, cel puţin la Focşani, Adela a cântat live împreună cu publicul majoritatea pieselor din concert. Din punctul meu de vedere, Adela este o adevărată profesionistă şi cred că va avea o carieră de mare succes împreună cu DJ Project", a declarat Emil Burloi, managerul trupei DJ Project.

Adela Popescu are parte de susţinerea iubitului ei, Radu Vâlcan, care a însoţit-o la primele concerte şi va merge cu ea şi la cele care vor urma de Revelion:

"Radu a fost cu mine, mă susţine, e mândru de mine şi îi place foarte mult să mă audă cântând. O să fie alături de mine şi la concertele viitoare, aşa că, de Anul Nou, vom merge la Iaşi, la Roman şi la Vaslui, dacă programul ne permite. Este al doilea Revelion pe care îl petrecem împreună", completează Adela, actriţa din "Pariu cu viaţa", serial al cărui al doilea sezon va fi difuzat la Pro Tv din februarie 2012.

Adela Popescu şi DJ Project pregătesc multe surprize muzicale pentru 2012, printre care şi o piesă nouă: "Am ascultat deja piesa cea nouă şi pot să vă spun că este absolut superbă", declară Adela.

Iar Emil Burloi completează: "În primele săptămâni din ianuarie, vom lansa şi noul single DJ Project feat. Adela, căci aşa se va numi proiectul de aici încolo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici