Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă ca în filme la New York

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut o vacanţă ca în filme la New York, cu plimbări lungi pe celebrele Fifth Avenue şi Broadway, aventuri în Soho şi Bronx, jogging prin Central Park şi o cină scoasă parcă din "Sex and The City", informează postul Acasă.

392 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu şi Radu Vâlcan, vacanţă ca în filme la New York

Adela Popescu şi Radu Vâlcan - vacanţă ca în filme la New York

Zilele de vacanţă din New York au fost ca în poveşti, însă nu suficiente. "Am vizitat celebrele străzi Fifth Avenue, Broadway - care au farmecul lor prin felul în care arată zgârie norii, prin oamenii care umplu străzile, prin energia deosebită - cartierul Soho, partea mai europeană a New York-ului şi West Village, o zonă cu foarte multe restaurante cochete şi oameni veniţi la studio. Am fost la un restaurant din New York unde am descoperit câte ceva din lifestyle-ul din «Sex and the City» şi m-a impresionat foarte tare şi o cafenea construită pe o platformă, la baza podului Brooklyn, de unde se vedea superb tot Manhattan-ul. Am prins o paradă a portoricanilor şi tot Fifth Avenue s-a umplut de care alegorice şi dansuri caracteristice", spune Adela Popescu.

"Am stat 10 zile, nu suficient de mult pe cât am fi dorit. Pe lângă obiectivele turistice clasice am încercat să luăm contact şi cu partea mai puţin cunoscută şi anume Bronx, Brooklyn, Washington Heights, nu am ratat celebrele străduţe din cartierul Soho", povesteşte Radu Vâlcan.

Cei doi s-au adaptat stilului de viaţă newyorkez şi au început fiecare zi de vacanţă făcând jogging în Central Park. "Radu este un împătimit al alergatului în parc, astfel că nu am avut cum să ratăm jogging-ul în Central Park, aşa cum fac toţi newyorkezii. Incredibil câţi oameni aleargă… Central Park e mai ceva ca în filme! În fiecare dimineaţă zici că e maraton, atâţia oameni sunt care fac sport", spune Adela Popescu.

Pasionaţi de bucătăria asiatică, Adela şi Radu au fost încântaţi să găsească restaurante specifice în toate zonele din New York: "Pentru că ne place foarte mult mâncarea asiatică, am căutat astfel de locuri şi am găsit din plin. Restaurantele vietnameze şi thailandeze erau la tot pasul", adaugă Radu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici