Adele ar putea cânta pe coloana sonoră a celui mai nou film din seria "James Bond"

Cântăreaţa britanică Adele a sugerat, într-o emisiune a postului britanic ITV, că ar putea interpreta cântece de pe coloana sonoră a celui mai nou film din seria "James Bond".

246 afișări
Imaginea articolului Adele ar putea cânta pe coloana sonoră a celui mai nou film din seria "James Bond"

Adele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa i-a dezvăluit acest lucru lui Jonathan Ross, un cunoscut moderator de emisiuni cu vedete din Marea Britanie. Adele a spus că se va întoarce în studio în noiembrie şi i-a rugat pe fani să îi ţină pumnii. Când moderatorul a întrebat-o ce pregăteşte, aceasta i-a răspuns că este mai degrabă o temă muzicală decât un cântec în sine, informează dailymail.co.uk.

"O temă muzicală?", a întrebat Ross, după care a început să fredoneze o celebră melodie de pe coloana sonoră a francizei "James Bond". În acel moment, Adele s-a înroşit în obraji, adăugând că este vorba mai degrabă de un concept decât de o melodie în sine.

Surse ale tabloidului britanic The Sun au spus că Adele are câteva oferte în ceea ce priveşte melodiile pentru coloana sonoră a celui mai nou film din seria "James Bond", însă nu s-a hotărât deocamdată.

În aceeaşi emisiune, Adele a făcut mărturisiri în ceea ce priveşte viaţa ei sentimentală, spunând că nu îi place să fie singură. Ross i-a spus cântăreţei că poate unul dintre motivele pentru care e singură este că a scris cântece depre fostele sale relaţii, melodiile apărând pe albumele "19" şi "21". Adele a declarat că, totuşi, nu a scris nimic despre cea mai recentă relaţie a sa. "Am suferit, cândva în mai, în apropierea zilei mele de naştere şi ştiu că el ar fi fericit să fac un cântec despre el, dar nu o să fac un album despre băiatul ăla, în niciun caz", a mărturisit ea.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Până în prezent, Adele a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21". Cu o siluetă care este departe de a fi una standard în showbiz, Adele, o cântăreaţă cu o voce excepţională, nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste, în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Al 23-lea film din seria "James Bond" va fi lansat pe marile ecrane pe 26 octombrie 2012. Având titlul provizoriu "Bond 23", acest film marchează revenirea actorului Daniel Craig în rolul agentului 007 - pentru a treia oară - şi a actriţei Judi Dench în rolul personajului "M". Presa internaţională a anunţat că Javier Bardem va face şi el parte din distribuţie, urmând să joace un personaj negativ, iar Ralph Fiennes va interpreta un personaj misterios. Naomi Harris va juca rolul asistentei Moneypenny.

Cele 22 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în SUA şi Canada, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici