Adele dedică lui Brad Pitt şi Angelinei Jolie un concert în New York: "Este sfârşitul unei ere"

Adele a dedicat concertul pe care l-a susţinut marţi seară la Madison Square Garden, în New York, lui Brad Pitt şi Angelinei Jolie, declarând că despărţirea lor marchează "sfârşitul unei ere", potrivit Entertainment Weekly.

1600 afișări
Imaginea articolului Adele dedică lui Brad Pitt şi Angelinei Jolie un concert în New York: "Este sfârşitul unei ere"

Adele dedică lui Brad Pitt şi Angelinei Jolie un concert în New York: "Este sfârşitul unei ere"

Adele a dedicat concertul pe care l-a susţinut marţi seară la Madison Square Garden, în New York, lui Brad Pitt şi Angelinei Jolie, declarând că despărţirea lor marchează "sfârşitul unei ere", potrivit postărilor fanilor ce se aflau la concert, relatează Entertainment Weekly.

De asemenea, cântăreaţa britanică a vorbit audienţei despre despărţirea care i-a inspirat albumul de succes "21": "Acest concert e un fel de terapie în grup. Ştiu cum e să te desparţi de un om pe care-l iubeşti", a declarat Adele la concertul susţinut marţi în New York.

Actriţa Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de actorul Brad Pitt, soţul ei vreme doi ani şi partener încă din 2005, a declarat avocatul vedetei marţi, semnalizând destrămarea unuia dintre cele mai strălucitoare şi puternice cupluri de la Hollywood.

Jolie a cerut cutodia exclusivă a celor şase copii ai cuplului, însă Brad Pitt va cere în instanţă să aibă "custodie fizică partajată", deoarece îşi doreşte să fie prezent în viaţa copiilor săi.

Mai multe dezvăluiri au fost făcute de surse apropiate vedetelor, după vestea divorţului. Angelina l-ar acuza pe Brad Pitt de un comportament agresiv şi de consum de alcool şi droguri, însă sursele declară că informaţiile sunt "minciuni maliţioase".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici